MENYJA KRYESORE

Supë Ditore

€2.70

Omlet me përshutë, suxhuk, perime dhe djath.

€3.20

Sallatë MIX

€3.50

Cezar Salad & Pulë në Grill

€4.90

Sallatë Tuna

€4.40

Benedikt me Salmon të Tymosur

€4.90

BO Burger MAX

€5.50

BO Burger

€4.30

American Burger

€4.30

BO Pasta

€5.70

Pasta Pule me Pesto

€5.50

Pulë me Curry

€5.50

File pule e pjekur në skarë

€5.90

BOBOWLING.COM

SINCE 2006

Recent Comments
  Latest Posts
  About Us

  Beverly Fox

  Cras et arcu sagittis, faucibus est sed, ullamcorper tellus. Vestibulum blandit mi nec.

  Ads
  Asfdasd
  Our Locations
  Prishtina

  Albi Mall, Veternik 10000
  Pristina, Kosovo
  049 241 251

  Prizren

  Galeria Shopping Mall, Tirana
  20000 Prizren, Kosovo
  049 171 001

  Gjilan

  Albanica Mall, Marie Shllaku
  60000 Gjilan, Kosovo
  038 726 575045 454 389

   

  Fushë Kosovë

  Galaxy Mall, Elez Berisha,
  12000 Fushë Kosovë – Kosovo
  046 241 251

   

  About Us

  Restaurants, Bars, 24 Bowling Lanes, 4 Karaoke Boxes, 8 Billiard Tables, 12 Darts and Ping Pong Tables.